De acties voor Romaike

Benefietwedstrijd oud WVV – oud Bon Boys

zaterdag 11 februari 17.00u
Sportpark ’t Rupertserve Hengevelde

Bon Boys en Voetbalvereniging WVV’34 gaan op zaterdag 11 februari een benefietwedstrijd spelen voor de stichting Stop MS bij Romaike! Beide clubs kenden eind jaren 80 / begin jaren 90 een gouden generatie die vanaf de D-jeugd t/m de A-jeugd jaarlijks strijden om het kampioenschap. In Haaksbergen denken ze dat de Bon Boys vaker kampioen is geworden….. In Hengevelde weten ze 100% zeker dat de meeste kampioenschappen meegingen naar het kerkdorp.

Wie heeft er gelijk? Dat is nu even niet belangrijk. Zaterdag 11 februari om 17.00 uur proberen we gezamenlijk zoveel mogelijk geld binnen te voetballen voor het goede doel.

Deze gouden generatie heeft meerdere betaaldvoetballers voort gebracht. Ze zijn inmiddels volwassen. De meesten hebben een man, vrouw, vriend of vriendin. Velen hebben kinderen. Na afloop van de wedstrijd zijn er dan ook voldoende redenen om ff bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Like ook www.facebook.com/wvvbonboys om op de hoogte te blijven!

Heb je een goed idee voor een actie?

Heb je een goed idee voor een actie? Wil je een sponsorloop organiseren, oliebollen bakken of iets anders leuks doen om geld op te halen voor Romaike? Dat vinden wij fantastisch! Laat het ons weten, dan zorgen wij dat jouw actie wordt vermeld op deze website, Facebook, Twitter en Instagram.