De acties voor Romaike

Benefietwedstrijd Businessclub Heracles – Team Romaike

woensdag 11 januari 2017 19.30u
Polman Stadion – Heracles Almelo
Toegang is gratis

Op 11 januari speelt het Businessclubteam Heracles Almelo een benefietwedstrijd tegen Team Romaike in het Polman Stadion! De avond zal geheel in het teken staan van de stichting Stop MS bij Romaike, wat natuurlijk betekent dat we zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Romaike. Kom daarom op 11 januari naar het Polman stadion om de voetballers aan te moedigen en/of te genieten van een kop koffie, een drankje of Broodje Balmelo in de bar van de businessclub (die avond voor iedereen geopend) zodat de behandeling in Rusland weer een stukje dichterbij komt.

Bekijk ook de geweldige veilingitems die in de week voorafgaand aan de benefietwedstrijd online worden geveild!

Kan jij wel een potje voetballen, heb je altijd al gedroomd van het spelen van een wedstrijd op het hoofdveld van Heracles én wil je spelen met Arnold Bruggink, Brian van Loo, Tommie van der Leegte, Michael Dikken, Berthil ter Avest en wellicht nog andere bekende (oud-)voetballers? Bemachtig dan, tegen een door jou te bepalen donatie, een plekje in Team Romaike! Stuur dan een mail naar info@stopmsbijromaike.nl of stuur een berichtje via het contactformulier op de website en je hoort z.s.m. van ons.

Heb je een goed idee voor een actie?

Heb je een goed idee voor een actie? Wil je een sponsorloop organiseren, oliebollen bakken of iets anders leuks doen om geld op te halen voor Romaike? Dat vinden wij fantastisch! Laat het ons weten, dan zorgen wij dat jouw actie wordt vermeld op deze website, Facebook, Twitter en Instagram.