De acties voor Romaike

Veiling: fluit de benefietwedstrijd

Bieden tot 10 januari 19.30u

Op 11 januari speelt het Businessclubteam Heracles Almelo een benefietwedstrijd tegen Team Romaike in het Polman Stadion! De avond zal geheel in het teken staan van de stichting Stop MS bij Romaike, wat natuurlijk betekent dat we zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Romaike. Kom daarom de voetballers aanmoedigen en/of even gezellig wat drinken op 11 januari zodat de behandeling in Rusland weer een stukje dichterbij komt.

Heb jij er altijd al eens van gedroomd om scheidsrechter te zijn in het stadion van een Eredivisionist? Dan is dit je kans! We zoeken namelijk een scheidsrechter voor die avond. Doe een bod en wellicht sta jij die avond op de middenstip om het Businessclubteam en Team Romaike, met o.a. Arnold Bruggink en Tommie van der Leegte, in toom te houden!

Laat je bod weten via het contactformulier en wie weet ben jij die avond de scheidsrechter!

Heb je een goed idee voor een actie?

Heb je een goed idee voor een actie? Wil je een sponsorloop organiseren, oliebollen bakken of iets anders leuks doen om geld op te halen voor Romaike? Dat vinden wij fantastisch! Laat het ons weten, dan zorgen wij dat jouw actie wordt vermeld op deze website, Facebook, Twitter en Instagram.